Korte mededelingen

Prikbord voor mededelingen.

Woensdag 27 februari 2019.
Samen met Herman Ronhaar zouden we v.v. Amersfoort- IJmuiden gaan fietsen en Amsterdam doorkruisen. Even na o8.oo uur vertrokken, via Hilversumse Heide en Naardermeer naar Weesp
vervolgens via Muiden naar Amsterdam. Temperatuur was al aardig opgelopen zodat de arm- en beenstukken werden uitgetrokken. Via de Middenweg, Tropenmuseum richting Rijksmuseum.
Wel goed opletten want ondanks dat je op een fietspad rijdt schiet de een na de andere de kruisingen over, al of niet met een mobieltje in de hand. Op kruising Marnixstraat / Elandsgracht moeten we linksaf en daarbij kwam ik door een verkeerde manoeuvre in een tramrail terecht met als gevolg een val op de linkerzijde. Noodstop van de tram achter mij welke op +/- 1,5 meter tot stilstand kwam. ( ik had een engeltje op mijn rug). Na hulp van de politie  kwam ik op de been en  alsnog besloten om onze tocht naar IJmuiden voort te zetten. * verkeerde keuze.
Met veel pijn in beide liesstreken lukte het mij met veel moeite om te fietsen. Uiteindelijk hebben we besloten om naar Ouderkerk a/d Amstel te rijden en mij op te laten halen.
Door Gerard Ouwerkerk opgehaald en direct doorgereden naar Meander ZHS- Amersfoort. Foto's laten maken van de onderrug en de bekken, gelukkig niets gebroken maar de spierenbundels van zowel de linker als rechter lies zal voorlopig de nodige problemen op leveren en mij gedurende +/- 2 á 3 weken weerhouden om goed te lopen laat staan te fietsen.
Voorlopig maar 2 krukken gebruiken.